nedeľa 25. novembra 2018

Nová spolupráca s Cubcoats

So spoluprácami so značkami sa akoby v poslednom čase roztrhlo vrece a bola oznámená nová, ktorej tvárou sa Hilary Duff stane. Hilary začala spolupracovať so značkou Cubcoats, ktorá predáva mikiny pre deti v podobe plyšových medvedíkov, ktoré sa dajú rozbaliť. Hilary tento koncept prednedávnom dosť zaujal, keď o ňom napísala na sociálnej sieti. Teraz sa objavili fotky a potvrdená informácia, že ide o spoluprácu na ktorú sa môžme v blízkej dobe tešiť.

Hilary nafotila aj rozkošný photoshoot. Fotografom je pravdepodobne Max Wagner.
Guys! Super excited to announce that I'm officially part of the @cubcoats family! After seeing how obsessed Luca was with his magically transforming Cubcoat, I asked to meet with the co-founders, @zacpark1 + @spencemarkel to hear what they're all about. I was so blown away by their vision for the company...I wanted to be PART of this story! There's going to be so much fun stuff to share with you in the coming year.



Momentálne taktieť prebieha vrámci Black Friday víkendu aj dodatočná zľava 25% na plyšovú mikinu. Nemám informácie ako to je s doručovaním do Európy. Skúste vyhľadať online. Ale mikiny sú naozaj rozkošné a keď raz bduem mať potomka, kúpim mu/jej niečo takéto. Tiež ma tento koncept zaujal. Je to krásne.


A ešte jedna fotka z fotenia. Hilary je na nej spoločne so zakladateľmi Zac Park a Spence Markel. Obaja pridali rovnakú fotku na Instagram len s rôznym titulkom. Pridala som len teda jednu.

Zac Park on Instagram: Reflecting on the crazy weeks prepping for the Black Friday madness. Proud of our Cubcoats crew for pulling it off! To top it off, our team could not be more thrilled that has joined the family!

Spence Markel on Instagram: Zac Park and I couldn’t be more thrilled to have as part of our family! She’s an awesome person and amazing mother. Happy Thanksgiving! 📷: Max Wagner


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára